e
Banner

Etiketler: turhan özen



Ceva Türkiye'den globale Türk yönetici



Dünyanın en büyük kontrat lojistiği firmalarından CEVA’da 2000 yılından beri görev yapan Turhan Özen, Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika Operasyonları’nı içine alan BAMECA Bölgesi’nin İş Geliştirme ve Satış’tan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı.




UTİKAD ve THY Kargo ortak çalıştay düzenleyecek


Yayın: 19-01-2017
Kategori: Havayolu

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi ziyaretinin ardından 5 Ocak 2017 Perşembe günü THY Kargodan Sorumlu Genel Müdür
Yardımcısı olarak atanan Turhan Özen’i de makamında ziyaret etti.




Turkish Cargo ile UTİKAD güçbirliği yapacak


Yayın: 18-05-2017
Kategori: Havayolu

Turkish Cargo, Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) ve üyeleri ile İstanbul’ daki kargo tesislerinde bir araya geldi.




Turkish Cargo Air Cargo Europe 2017’de göz doldurdu


Yayın: 31-05-2017
Kategori: Havayolu

Turkish Cargo, 9-12 Mayıs tarihleri arasında Münih'te düzenlenen; taşımacılık servisleri, uçak üreticileri, nakliye ve kargo servisleri, gümrük servisleri ve havayolu şirketlerinden oluşan 120 firma ve 15.000 ziyaretçinin hazır bulunduğu, dünyanın en büyük hava kargo fuarı olan Air Cargo Europe 2017’ye katıldı.  




Turkish Cargo 4th MENA Pharmaceutical Cold Chain Forum’a ana sponsor oldu


Yayın: 02-06-2017
Kategori: Havayolu

Turkish Cargo, 16-17 Mayıs tarihlerinde Dubai Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleşen ve bu yıl 4.’sü düzenlenen MENA Pharmaceutical Cold Chain Forum’una ana sponsor olarak katıldı. 




Turkish Cargo, acenteleriyle iftarda buluştu


Yayın: 22-06-2017
Kategori: Havayolu

Turkish Cargo, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde acenteleriyle bir araya geldi. Crowne Plaza’da düzenlenen; Kargodan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen ve Turkish Cargo Başkanı Şeref Kazancı’nın açılış konuşmalarıyla başlayan geceye 150’ye yakın acenteden yaklaşık 250 temsilci katıldı.




Milano’da Turkish Cargo Gecesi


Yayın: 18-10-2017
Kategori: Havayolu
Etiketler: thy cargo turhan özen

Turkish Cargo Güney Avrupa Kargo Baskan Yardımcılığı bünyesinde, İtalya Milano’da yeni sezon öncesi iş ortaklarımızla  bir araya gelme ve İtalya genelindeki gelecek stratejilerini anlatmak üzere 120 acentayı bir araya getirerek İtalya’daki en kapsamlı organizasyona imza attı




Turkish Cargo, Umman’a 1 buçuk milyon adet canlı balık taşıdı


Yayın: 21-03-2018
Kategori: Havayolu

Turkish Cargo, 1 buçuk milyon adet canlı balığı İzmir’den Umman’a başarıyla taşıdı.




Turkish Cargo üç sertifika birden aldı


Yayın: 30-04-2020
Kategori: Havayolu

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, IATA CEIV (Bağımsız Denetçilerin Mükemmeliyet Merkezi) tarafından verilen; ‘’CEIV Pharma, CEIV Fresh, CEIV Live Animal’’ sertifikalarının üçüne birden sahip olan ilk hava kargo markası oldu. 




Turkish Cargo İzmir’den seferlerine başlıyor


Yayın: 18-05-2020
Kategori: Havayolu

Egeli ihracatçılara desteğini sürdüren Turkish Cargo, 28 Mayıs’ta her gün bir uçak olacak şekilde İzmir’den seferlere başlıyor.